Via de menu´s kunt u veel van de bladmuziek en geluidsopnames voor de Jom Kipoerdiensten volgens de minhag van de Liberaal Joodse Gemeenten in Nederland vinden. Af en toe vindt u ook meerdere composities voor dezelfde tekst; vaak zijn er van dezelfde melodie twee of meer arrangementen, met of zonder de participatie van een koor en begeleiding of niet.

De kwaliteit van een aantal geluidsopnames is niet echt goed. Dit komt omdat ze ’live’ werden gemaakt, tijdens diensten in het midden van de jaren 1970 en met de middelen die destijds beschikbaar waren. Zij representeren echter wel de traditie van de gemeenten in Amsterdam en elders zoals die vaststond op dat moment in onze geschiedenis. Dit is de hoofdzakelijke  minhag gebleven en die wordt hogelijk gewaardeed. Dit is immers de West-Europese joodse muzikale erfenis, die samen met de gemeenschappen in de Sjoa werd weggevaagd en waaruit onze gemeenten zijn ontstaan. Wij zijn daarom een van de weinige plaatsen die nu de bewaarders zijn van deze bijzondere traditie.
 
Op enkele plaatsen is de tekst in de machzor in de tussenliggende jaren iets gewijzigd en representeert de opname de oudere versie; die is dan als regel aangegeven in een notitie bij de link. Omdat de opnames live zijn gemaakt, bevatten ze wel eens een verkeerd uitgesproken woord; als u onzeker bent wat de juiste uitspraak hoort te zijn, kunt u het best de plaatselijke rabbiijn vragen.

Een klein deel van de muziek is wel professioneel gemaakt met chazzan Paolo (Pinchas) Gorin. De weergave van deze grammofoonplaat vindt u ook via de menu's.
 
De links zijn geordend in de volgorde waarin zij in de machzor verschijnen.
De cijfers vóór de naam van de file zijn de paginanummers waar de tekst in de machzor staat.

Als u de file die u zoekt niet vindt, kunt u ook kijken op de andere pagina's met diensten van Jom Kipoer en Rosj Hasjana, misschien staat die daar wel. 
Als u toch niet vindt wat u zoekt kunt u ons dit laten weten en zullen wij proberen ermee te helpen en dan ook die muziek aan de website toevoegen, voor zo ver die niet onder copyright valt.

En vergeet vooral niet te kijken in Overview of the nusach om de juiste muziek te vinden voor de dienst die u aan het bestuderen bent.